HTML

Rólunk

Facebook

Friss kommentek

Követés

2012.06.25. 12:36 szotyolablog

Párolt piton Miamiban

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel a hét végén Miamiban, ahol a helyi szakácsok összemérték tudásukat abban, miként lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

bush_eats_cut.jpgA vetélkedést a Fertile Earth elnevezésű alapítvány szervezte azzal a céllal, hogy megismertesse, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, s persze azért, hogy megszerettesse ízüket az emberekkel.Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak elmondta, ő maga párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, miként lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni - tette hozzá.

A nem túl hosszú MTI "hírhez" - tartva a terjedelmi arányokat - csak annyit fűznénk hozzá: kit érdekel?!

 

Hírérték: 0,0

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szotyola.blog.hu/api/trackback/id/tr904609822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása