HTML

Rólunk

Facebook

Friss kommentek

Követés

2012.06.25. 14:14 szotyolablog

Frusztrált volt az ógyallai gyilkos

Sorozatos munkahelyi kudarcokból származó frusztráció lehetett a kiváltó oka a múlt hétvégi, Ógyallán történt hármas gyilkosságnak - adta hírül meg nem nevezett bírósági forrásra hivatkozva az Új Szó szlovákiai magyar napilap hétfőn.

190px-The_shining_heres_johnny.jpg"Azon a reggelen arra ébredtem, hogy nem bírom tovább, rendet kell teremtenem köztük" – közölte a férfi a vizsgálati szerveknek tett vallomása egy részletét a napilap, amely úgy tudja: Juhász Milán nehezen viselte, hogy nem tudta megfékezni az "alkalmazkodni képtelen" Lakatos családot, amelynek három tagját lelőtte, kettejüket pedig megsebesítette. A rendőröknek az utóbbi hónapokban 13-szor kellett kiszállniuk a népes roma családhoz. A városi rendőr ezért - amikor nem bírta tovább - saját kezébe vette az "igazságszolgáltatást".

A rendőrség hivatalos álláspontja szerint a gyilkosságok elkövetésének motívuma továbbra sem tisztázott, ugyanakkor Tibor Gaspar országos rendőrfőkapitány azt megerősítette, hogy a lehetséges indítékok között azt is vizsgálják, hogy a férfi frusztráltsága miatt elkeseredett dühében gyilkolt.

A jelenleg vizsgálati fogságban lévő városi rendőr ellen előre kitervelt gyilkosságok és illegális fegyvertartás miatt indult eljárás. A hatályos szlovákiai törvények szerint ennek alapján 25 évig vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Nehezen térünk napirendre afölött, hogy egy gyilkos frusztrált lehetett, mégis, az MTI fontosnak tartotta lehozni, hogy bizony az ógyallai gyilkost munkahelyi stressz gyötörte. Kicsit sajnáljuk, hogy az átfogó pszichológiai jelentést nem csatolták az Új Szótól átvett hírhez, de annyi már bizonyos, hogy végre van határon túli Breivik. Csodás.


Hírérték: 0,2

4 komment

Címkék: gyilkos frusztráció Ógyalla


A bejegyzés trackback címe:

https://szotyola.blog.hu/api/trackback/id/tr384610081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.06.25. 21:52:38

Legalabb tudjak milyen az amikor valakinel elszakad a cerna.

Martian (törölt) 2012.06.25. 23:26:27

Lakatosék felügyeletével talán inkább egy Terminátort kellene megbízni, nem rendőrt. :)
Persze lehet, hogy ez nem tetszene az állatvédőknek... :)

2012.06.25. 23:42:19

Frusztrált persze. Az.
süti beállítások módosítása